Monday, May 23, 2011

Aku Mula Dari Awal :)

Assalammualaaikum. Maaf kalau korang pelik kenape semua post aku yang sebelum ni dah takde.
Semua aku dah delete. Yahh delete :)
Lupekan semua.
Aku ade sebab aku sendiri kenape aku delete.
Huh Entahlah,
Aku ponn tak tahu kenape aku buat bende yang korang rase BODOH ni.

Aku nak mulakan balik.
Mula dari awal.


Nama aku Nadia. Nadia binti Ismail :) Dan aku seorang Islam :)
Aku tahu name aku tak sesedap name kau. Tapi aku bersyukur :')
Aku dilahirkan ke bumi pada 27 September 1995 :) 
Yahh tahun BAB1, 
Aku belajar dekat Sekolah Menengah Taman Daya 2 :) Di tingkatan 4 Prinsip Akaun
Aku suke makan :)
Aku suke nyanyi :)
Aku suke buad sampai org ketawe berdekak-dekak :)
Aku tak suke orang yang panas baran (!) Oh aku benci setengah mati :)

Kalau aku diberi peluang untuk mintak ape yang aku nak jadi kat dunia ni,
Aku nak sangat jadi pengawal.
Pengawal mase :)
Aku boleh patah balik-kan mase bile-bile jeh aku nak
Aku boleh berhenti kan mase ikot suke hati aku
And aku boleh betolkan balik kesalahan yang aku buad selama ni.
Aku tahu bende ni merepek,
Tapi aku penah dengar orang tua-tua cakap,
"Takde yang MUSTAHIL dalam dunia ni"
So aku tunggu :) sebab org kate, org tua selalunye bercakap benar


|
|
|
|
|
|
|
V

ITU LINK LAME BLOG NI :)

Mase kecik-kecik dulu,
Aku penah berangan-angan nak jadi cikgu.
Kononnye aku lah orang yang akan menyumbang budi kepade negare.
Aku lah orang yang akan berdiri di hadapan ramai pelajar, untuk mengajar.
Tapi itu dulu.
Sekarang aku langsung tak teringin nak jadi Cikgu.
Aku nak tunggu pangeran dari kayangan yang nak beri aku kuasa sakti untuk mengawal mase :)
Ngeh ngeh







No comments: